Springmadrasser

Sund Søvn har fire typer af springmadrasser som gennemgås nedenfor. 

POSEJDON SPRINGMADRAS

En prisvenlig madras til den studerende, som gæsteseng eller til fritidshuset. 

Posejden-madrassen er en medium hård madras polstret med 2 cm PUR-skum. Bemærk, at selv om Posejdon er polstret med PUR-skum er det er rigtig god madras til prisen. Hvis du er til en madras i den lidt hårdere ende og ikke er bange for at få det for varmt, så er Posejdon den helt rigtige madras til dig. Du kan vælge at tilkøbe en latex topmadras og få en rigtig fin seng til en god pris.

Posejdon data:

- Vægtklasse 65 - 110 kg. 
- MEDIUM
- 7 zoner pocket spring
- Polstring - 2 cm PUR-skum 40 kg/m3
- 5 år garanti
- GRATIS LEVERING (v. køb over 1.500 kr)

_____________

EROS LATEX SOFT SPRINGMADRAS

Eros Latex Soft madrassen er den bløde madras i Sund Søvns sortiment. Madrassen har ekstra bløde fjedre og er polstret med 2 cm svampet latex-skum. Madrassen er populær hos børn og lette kvinder, og er du til en madras, som giver efter for din kropsvægt, så er Eros Latex Soft den helt rigtige madras til dig. Og ved du, at fortrækker en blød afslutning - det gør de fleste børn - så kan du vælge at tilkøbe en latex topmadras. 
Bemærk; selvom denne madras markedsføres som blød i Sund Søvns sortiment, så kan den i sammenligning med andre mærker opleves som medium. I den forbindelse kan den være god til folk med skuldersmerter, da den bedre giver efter for en øm skulder.

Eros Latex Soft data:

- Vægtklasse 35 - 60 kg. 
- BLØD / (MEDIUM)
- 7 zoner pocket spring
- Polstring: 2 cm Latex-skum.
- 5 år garanti
- GRATIS LEVERING  (v. køb over 1.500 kr)

_____________

EROS LATEX MEDIUM SPRINGMADRAS

Eros Latex Medium madrassen er den populære madras i Sund Søvns sortiment. Madrassen har mediumhårde fjedre og er polstret med 2 cm svampet latex-skum. Madrassens popularitet skyldes at den kan både kan tilfredsstille behovet hos dem, som ønsker en mediummadras og dem, som traditionelt vil vælge en hård madras. Uden topmadras opleves madrassen som hård. Med en latex topmadras opleves den som medium med en blød komfort.
Bemærk; hvis du oplever ømhed i din skulder, så anbefaler vi at du vælger den bløde version af vores latex boksmadrasser.

Eros Latex Medium data:

- Vægtklasse 65-110 kg. 
- MEDIUM / (HÅRD)
- 7 zoner pocket spring
- Polstring: 2 cm Latex-skum.
- 5 år garanti
- GRATIS LEVERING (v. køb over 1.500 kr)

 _____________

EROS LATEX HÅRD SPRINGMADRAS

Eros Latex Medium madrassen er den ekstra hårde madras i Sund Søvns sortiment. Madrassen er polstret med 1 cm kokos og 2 cm latex-skum. Formentlig denne madras den hårdeste man kan finde på det danske marked. Madrassen anbefales primært til de store drenge, som kun sover på ryggen eller maven. Bemærk; madrassen kan være en belastning for din skulder da den er meget stiv. 
Sover du på siden på denne madras bør du bruge en høj hovedpuden, som kan tage vægten fra dit hoved så din skulder ikke påvirkes negativt. 

Eros Latex Hård data:

- Vægtklasse 110 + kg. 
- EKSTRA HÅRD
- 7 zoner pocket spring
- Polstring: 2 cm Latex-skum.
- 5 år garanti
- GRATIS LEVERING (v. køb over 1.500 kr)